Kiadó szállás Siófok

Hajóbérlés Balaton

Kiadó apartman Siófok

Hotel Siófok

 

Hajóbérlés Siófok

Siófok Szállás - Siófok a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszíne

Siófok a nyári kikapcsolódás tökéletes helyszíne. - Siófok szállás

Siófok a nyár fővárosa, a Balatoni élet központja. Ez az a város, ahol mindennap pörög az élet, ahol bármelyik éjszaka belecsöppenhetsz az év party-jába. Diszkók, pubok, koktélbárok, night klubbok, beach bárok és egyéb "pénznyelő autómaták" gondoskodnak arról, hogy jól megérdemelt egész napos aktív pihenés után, meg ne próbálj akár egy este is otthon maradni.

Ajánlott szórakozóhelyek:
Renegade Pub: a hely, ahova a nagy tömeg miatt néha be sem mennél, pedig megéri. Itt szinte minden megtörténhet, inkább nézd meg személyesen...

Spaghetti Ház: asztalon, széken, vagy asztalon és széken táncolás, hetente háromszor élőzene, az egyik leghangulatosabb buli.

Beach Party Café: igényes, bulizós hely a nagystrandon közvetlenül a vízparton ill. a víz fölött. Beach Siófok
La Siesta: A hely ahol esténként a Sakáltanyában megismert bárfelgyújtós feelinget igyekszenek minden este a nagyközönség elé tárni. Mindenesetre a zene nagyon jó, és igazán jó estéket lehet itt eltölteni.
Bár a vonzerejükön némi csorbát ejt, hogy fizetős helyek. Ám a maguk nemében páratlan komplexumok:

Palace Dance club: a déli part legnagyobb szórakoztatókomplexuma, igényes zene, sztriptízbár, kerthelyiség, pizzéria, hetente hab- és hóparty. Minden nap más és más programok, kiemelt rendezvények alkalmával világhírű DJ-k.

Flört-The Club: az elektronikus tánczene fanatikusainak fellegvára, világhírű DJ-k. Az egész hely színvonala magas, hasonlóképpen áraihoz :) .

Ha még egy javaslatot elfogadsz. Ha egy színvonalas étteremre vágysz próbáld ki az Öreg Halász éttermet. (A 7-es úton Zamárdi felé, közvetlenül a Siófok táblát követően az utca bal oldalán)

Szállásajánlatok:
Jó nyaraláshoz elengedhetetlen egy kellemes apartman. Siófok apartman oldalunkon többfajta szállás közül is választhatsz. Siófok szállás válassz minket.

Töltse nálunk nyaralását, Siófok szállás.

Legtöbbet keresett szavaink: kiadó szállás Siófok, siófok szállás, balatoni szállások, szállás balaton, siófok apartman, balatoni apartmanok, szállás siófok, siófoki szállások, kiadó apartman, apartman siófok, wellness siófok, medencés apartman, wellness apartman, kiadó apartman siófok, siófok szállás apartman, medencés szállás, siófok kiadó apartman

weboldal keszites banner 120x240 kexdesign

aprohirdetes siofok sioinfo

eladovitorlas

Arculattervezés